

Nasze wyroby spełniają najwyższe standardy zdrowotne, do produkcji stasujemy wyłącznie surowce o najwyższej jakości spełniające rygorystyczne normy prawne. Produkujemy zgodnie ze standardami jakość FSSC 2200 oraz zgodnie ze standardami zarządzania HACCP oraz GHP. FSSC 22000 jest wiodącym na świecie, niezależnym, systemem certyfikacji łańcucha żywnościowego opartym na międzynarodowej normie ISO 22000. Norma FSSC 22000 jest aprobowana przez Globalną Inicjatywę Bezpieczeństwa Żywności (Global Food Safety Initiative – GFSI) i cieszy się dużym uznaniem zarówno w obszarze handlu międzynarodowego, jak i przemysłu przetwórczego.
#01. 30 lat doświadczenia
Produkcją słodyczy zajmujemy się od 1990 r. Począwszy od całkowicie ręcznej produkcji do pełnej automatyzacji procesów produkcyjnych.
#03. Globalny zasięg
Współpracujemy z klientami na całym świecie stale zdobywając nowych odbiorców, nie ograniczają nas żadne bariery oraz odległości.
#02. Inwestujemy w rozwój
Stale prowadzimy dynamiczny rozwój, przez co od ponad 6 lat działamy także na rynku farmaceutycznym produkując słodycze w postaci suplementów diety.
#04. Nowoczesny park maszynowy
Stale odnawiamy i rozbudowujemy nasz park maszynowy co przekłada się na jakość i możliwości naszej produkcji.